KOPPLA PÅ STÖDTJÄNSTEN

Med smart teknik kan du sälja din energi genom att
stötta det Svenska elnätet.

EN VÄRLD I OMVANDLING

Du som kund hos oss på Solelexperten kan koppla upp ditt system hos CheckWatt. På så sätt kan ni med ert   energilagringssystem öka era intäkter genom att balansera upp elnätet genom att sälja den el som finns som överskott. 

OSLAGBAR KOMBINATION

Tjäna pengar via dina batterier

Vi har ingått ett partnerskap med CheckWatt. Vi erbjuder er som redan är kund en ny tjänst gör det möjligt för vanliga hushåll att tjäna pengar på sina hembatterier. Som första företag i Sverige erbjuder energitjänsteföretaget CheckWatt alla hushåll med egna batterilager att ansluta sig till det virtuella kraftverket Currently – och på så sätt få betalt för att stötta elsystemet.

EFFEKTIV INKOMST

Så fungerar det

Så här fungerar frekvensregleringen  och hur du kan delta på stödtjänstmarknader och stötta det svenska elnätet. Du får koll på dina energiresurser med CheckWatts smarta styrning och ersättning för ditt medverkande.

HUR GÖR JAG?

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kan ansluta ditt energilagringssystem till CHeckwatt.

Boka kostnadsfri rådgivning redan idag

Vi hjälper till med att undersöka hur lämpligt ditt läge är samt gör en exakt analys och projektplan som visar dina möjliga besparingar med solel. Kostnadsfri konsultation och ni är inte bunden till att beställa.