NORRLÄNDSK SOLEL

Solenergi för en hållbar framtid, både för miljön och plånboken.

LOKALT FÖRANKRADE

Komplett installatör

Solelexperten projekterar och installerar kompletta solcellssystem förfastighetsägare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

På ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälper vi dig att producera egen el. Vi erbjuder allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Vårt stora kunnande, vår noggrannhet och vårt kundfokus har sett till att Solelexperten Umeå AB är en ledande solenergiaktör i Västerbotten. Kvalitet, hög servicegrad och fokus på kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss, något våra referenser gärna vittnar om. Kontakta oss så berättar vi mer om hur bra en solenergianläggning fungerar och vilka lösningar vi kan skräddarsy för just ditt tak!

VI TÄNKER LOKALT

Vi är din lokala solelexpert

Solelexperten startades 2018 i Umeå. Vi tror att solel är ett bra miljövänligt komplement till all energiförsörjning. Vi vill göra en skillnad inte bara miljön men även för plånboken. 

Vi växer idag som företag och fler kunder som privatpersoner till industrier hör av sig och vill investera i en hållbar energiförsörjningtill sina fastigheter.

Den lokala förankringen är en jätteviktig del hos oss. Vi utgår från Umeå och kan på en dag vara ute hos kund oavsett vart i Norrland man bor. 

ANNPASSAT FÖR VÅRT KLIMAT

Vi tror på Norrländsk solel

Stora delar av Norrland har mycket soltimmar under året. Vi menar att solel är till för hela Norrland, inlandet, fjällen samt kusten. Du kan producera solel 10 kalendermånader om året och minska dina elkostnader. Vi som lokal Solelexpert levererar energiprodukter för små och stora anläggningar som är anpassade för ett vintrigt klimat. Vi är noga med att du får produkter som är anpassat för dina behov och vårt klimat.

Solel är ett miljövänligt alternativ där du kan bidra till minskad energitillverkning genom att ta vara på solens energi och omvandla till en grön el. En energi som investerar in i framtiden för plånboken och miljön.

5 +

Installerade solpaneler
i megawatt

5+

ÅR

6+

ANSTÄLLDA

Våra värderingar

Vi kan solceller
Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi kan solenergi i stor skala. Vi förstår vikten av kravspecifikationer, säkerhet, dokumentation och garantier.

Kvalité
Vi har lång erfarenhet, stor kunskap och jobbar endast med system av hög kvalitet och lång livslängd. Dessutom använder vi oss bara utav erfarna montörer och elektriker.

Ansvar
Vi tar ett helhetsansvar för hela leveransen. Allt från projektering till montering, installation och driftsättning. Dessutom ingår allt du behöver för en komplett anläggning.

Senaste tekniken
Våra solcellsanläggningar använder de bästa solenergi-systemen marknaden har att erbjuda. Det gör att du får ut maximalt av din anläggning.

Personlig service
Med oss som partner kan du känna dig trygg och omhändertagen innan, under och efter leverans. Vi har en personlig kontakt under hela processen, finns lättillgängliga för support samt erbjuder serviceavtal efter installation.

Alltid uppdaterade
Vi håller oss ständigt uppdaterade på regler och krav från myndigheter. På samma sätt håller vi oss uppdaterade gällande produktnyheter, för att vara säkra på att vi levererar marknadens bästa och mest moderna solenergilösning.

Vår policy

FRÄMJAR DET LOKALA

Hållbar energi för alla

Solelexperten bidrar till energiomställningen genom att erbjuda anpassade solelanläggningar och kunskap om solenergi, lagring och elbilsladdning.

Vi är baserade i Umeå och är tillgängliga för våra kunder före, under och efter affären.

SCHYSTA VILLKOR

Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

Vi samarbetar endast med lokala elektriker och montörer för att främja näringslivet i regionen.

Våra medarbetare har adekvata säkerhetsutbildningar för att utföra arbete på tak.

Vi frågar kontinuerligt våra leverantörer om de produkter vi erbjuder har tillverkats under schysta arbetsvillkor och med hänsyn till mänskliga rättigheter.

Vi är certifierade

Vi tycker att säkerheten är viktig. Därför är vi en certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi. Vi har egna behöriga montörer och samarbeten med behöriga elektriker.

TEAMET SOM BESÖKER DIG

Vi är Solelexperten

Eduard Stepanov
VD
Jonas Forsberg
Teknisk säljare
Mathias Bengtsson
Teknisk säljare
Ken Wedin
Solcellsmontör
Erik Ivarsson
Solcellsmontör
Jasmine Lundvall
Projektör
Sara Lindström
Projektör
Fredrik Vallgren
Teknisk säljare, Luleå 
VI EXPANDERAR

Vill du jobba hos oss?

Vi växer och är i en expansiv fas just nu. Vi är i behov av fler medarbetare. Har du erfarenhet som elektriker eller montör? Skicka in en ansökan till info@solelexperten.se idag.

Boka kostnadsfri rådgivning redan idag

Vi hjälper till med att undersöka hur lämpligt ditt läge är samt gör en exakt analys och projektplan som visar dina möjliga besparingar med solel. Kostnadsfri konsultation och ni är inte bunden till att beställa.