ANLÄGGNING

Solcellspaket som passar din anläggning varesig det är en villa, BRF,
lantbruk eller en industrifastighet. Vi har helhetslösningen.

HÅLLBAR OMVANDLING

Effekt i plånboken och för miljön 

Alla tjänar på soltimmar. Det är en hållbar omvandling för miljön
och ekonomin, vare sig man är en privat ägare eller ett företag med
flera fastigheter.

SJÄLVFÖRSÖRJANDE

Privat bostad

Vi hjälper dig med allt – från planering till att du producerar din egen el. Vi som Solelexpert sätter du ihop ett solcellspaket efter dina behov, önskemål och möjligheter. Därefter installerar vi en anläggning som ger dig så mycket solenergi som möjligt för pengarna. Det är alltid en kostnadfri konsultation och ni är inte bunden till att investera i vårt solcellspaket.

Du kan producera solel i norrland 10 månader om året. Solel produceras inte endast under sommarens alla soltimmar. Med en optimerad lösning för just er fastighet kan ni bli självförsörjande genom solelsproduktion.

Det här ingår:

    • Anpassad design av din solcellsanläggning

    • Solpaneler av högsta kvalitet

    • Solpaneler anpassat efter ditt klimat

    • Växelriktare som ger optimal effekt

    • Takfästen anpassade för ditt tak

    • Professionell installation av behöriga installatörer

    • Möjlighet att följa din elproduktion via en app

Villa i Västerbotten. Vi som Solelexpert är en stolt leverantör av denna solcellsanläggning på denna fastighet.

HÅLLBAR OMVANDLING

BRF, företag & industri

Har ni som företag en eller flera egna fastigheter?  Då är solelsproduktion steget till att minska kostnaderna och samtidigt bidra till en hållbar miljö med hjälp av en solcellsanläggning.

Solelexperten levererar komplett till er fastighet; allt ifrån batterier och laddboxar för personalens elbilar. Din solelsproduktion kan sättas i direkt efter färdig installation – och företaget får alltid betalt för eventuellt överskott.

 

En grön omställning ska inte vara svårt. Vi har en helhetslösningen som kommer att sänka omkostnaderna och samtidigt utgöra en stor skillnad för miljön. Vi skräddarsyr energilösningar för kommuner och samhällsprojekt och finns med hela vägen från val av växelriktare och solpanel till byggnation, efterarbete och i drift- och underhållsfrågor. När man väl installerar en solcellsanläggning varför inte nyttja den el som produceras till att tillhandahålla personal med laddstationer för eldrivna fordon.

Umeå Kommuns nya fastighet, Bullmarks skola. Här växer den nya skolan fram. Vi som Solelexpert är en stolt leverantör av denna solcellsanläggning på denna fastighet.

CIRKULÄR ENERGIÅTGÅNG

Lantbruksfastigheter

Något som är väldigt känt med Lantbruk är att de flesta har stor energiåtgång och stora ytor som tak och landskap. Vilket gör att lantbruksindustrin är skapt för att ta vara på den solenergi genom dessa ytor. Genom att ta vara på soltimmarna minskar lantbrukets energikostnader samt att ni som lantbrukare kan sälja överskottet. På så sätt blir det en cirkulär energiåtgång som gör gott för lantbruket och investerar in i en hållbar framtid – något som inte kommer att ta slut det är solens energi.

Lantbruk i Västerbotten. Vi som Solelexpert är en stolt leverantör av denna solcellsanläggning på denna fastighet.

Boka kostnadsfri rådgivning redan idag

Vi hjälper till med att undersöka hur lämpligt ditt läge är samt gör en exakt analys och projektplan som visar dina möjliga besparingar med solel. Kostnadsfri konsultation och ni är inte bunden till att beställa.