Solceller

Skräddarsytt solcellspaket för dig.

Vi ser till att det blir lönsamt och lätt

Producera egen el med solenergi 

Solelexperten projekterar och installerar solcellspaneler och kompletta solcellspaket för villalantbruk och företag eller på andra byggnader med tak. Vi gör det möjligt för alla att på ett enkelt sätt och till bra pris kunna producera egen el från solceller.

Din villa kan producera 30% mer el med våra högeffektiva solceller 

Att producera sin egen el med solceller och ansluta dem till nätet kan låta komplicerat, men är i själva verket en väldigt enkel teknik som kräver minimalt med underhåll och service. Genom att installera en solcellsanläggning sänker du dina elkostnader och påverkas mindre av stigande elpriser. Detta medför att en solcellsanläggning har en livslängd på ca 40 – 50 år och med våra solceller får du en produktgaranti på upp till 30 år.

Prisvärda och högeffektiva integrerade solpaneler

Integrerade solpaneler kombinerar modern stilren design med praktiska lösningar. moduler installeras direkt på träbalkar utan några dyra beslag eller fästen. Ta bort befintliga takpannor eller bygg nytt takskydd. SolarStone fungerar med båda lösningarna utan att vara onödigt komplicerat.

Alltid gratis och icke-bindande konsultation

Boka kostnadsfri rådgivning redan idag

Du får mest el från solen om ditt tak ligger mot söder och inte skuggas av närliggande träd och höga byggnader. Vi hjälper till med att undersöka hur lämpligt ditt läge är samt gör en exakt analys och projektplan som visar dina möjliga besparingar med solel! Allt detta får du helt kostnadsfritt och du blir inte bunden till att beställa!